20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Alți doi angajați de la Leoni, depistați cu COVID 19! Numărul ajunge la nouă infectați!

Astăzi au mai fost confirmate două persoane infectate cu COVID 19, angajate ale firmei Leoni. Acestea au fost ridicate de acasă de echipajele medicale. Numărul total al angajaților depistați pozitiv ajunge astfel la nouă, unul decedând.

Numărul angajaților de la Leoni, infectați cu coronavirus, crește alarmant.

Două noi cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore. Cei doi angajați au fost ridicați de echipajele medicale, de acasă.

Numărul total ajunge astfel la nouă.

Nouă persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, patru au fost declarate vindecate” au anunțat reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Totodată, un angajat al firmei Leoni a decedat.

Unul dintre angajații Leoni diagnosticați cu Covid a murit. Acesta ar fi luat virusul de la muncă

Totuși, surse Bistrițeanul.ro au explicat că patronii firmei au renunțat la testarea în masă, dar demit pe cei ce nu respectă reguile impuse intern.

SURSE: Leoni a renunțat la testarea în masă a angajaților. Mai multe persoane ar fi fost demise

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: