1.3 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

Amendă record dată de Poliția Locală Sîngeorz-Băi. Cât are de plătit un cetățean care a abandonat resturi de construcții

Poliția Locală Sîngeorz-Băi a dat zilele trecute o amendă record unui cetățean care a abandonat resturi de construcții pe domeniul public. Acesta a fost surprins cu ajutorul camerelor video care au împânzit orașul-stațiune.

Un cetățean din Sîngeorz-Băi a primit de la Poliția Locală o amendă de 25.000 de lei, după ce a abandonat, folosindu-se de o autoutilitară, resturi de construcții pe domeniul public.

Omul a fost surprins cu ajutorul camerelor video care au împânzit orașul-stațiune. Poliția Locală, care supraveghează permanent ce se întâmplă în oraș anunță că  sistemul video al orașului a fost suplimentat cu 15 camere SPY, unele fiind montate și în Cormaia.

Aceasta este cea mai mare amendă aplicată de polițiștii locali, care nu se lasă înduplecați când vine vorba despre cei care nu respectă legea. Zilele trecute, un agent economic a fost sancționat cu 1.500 de lei după ce unul dintre camioanele sale a fost parcat pe trotuar. Mai mult, autoritățile locale au trimis firmei și factura pentru reparația trotuarului.

Foto: Poliția Locală Sângeorz-Băi

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...