16.2 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Amenzi de peste 10.000 de lei primite de șoferi, pe drumurile din Bistrița-Năsăud, în doar câteva ore

Astăzi, polițiștii au oprit pentru verificări 185 de mașini care circulau pe drumurile din județ. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud, împreună cu poliţişti ai formaţiunilor rutiere și de ordine publică desfăşoară o amplă acțiune, pe drumurile publice din județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, context în care se verifică inclusiv modul în care se efectuează transportul public de persoane.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii urmăresc depistarea șoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice și combaterea vitezei excesive. Totodată polițiștii acționează pentru preîntâmpinarea unor evenimente negative în context electoral„, informează IPJ BN.

Până la această oră, polițiștii au efectuat verificări la 185 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate până în prezent, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei.

Polițiștii vor acționa pe drumurile din județ pe tot parcursul zilei.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!