6.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Cauți un apartament spectaculos cu o priveliște de revistă? Green Residence vă așteaptă cu 3 penthouse-uri cu o super-terasă de peste 100 mp

Green Residence mai are la dispoziție doar 4 apartamente pentru cei mai pretențioși dintre bistrițenii, care vor un cămin spațios și cu finisaje moderne și calitative. Este vorba despre un apartament cu două camere și trei spectaculoase penthouse-uri, cu o super-terasă de peste 100 de metri pătrați și o priveliște de revistă.

Vrei spațiu generos pentru tine și pentru familia ta și o super-terasă care să înconjoare apartamentul și să-ți ofere priveliște de revistă? Atunci musai trebuie să ajungi la Ansamblul rezidențial Amicii Green Residence de pe strada Tărpiului, de lângă Liceul Creștin Logos.

Doar patru apartamente mai sunt disponibile ansamblul rezidențial ridicat de Amicii Building. Este vorba despre un apartament cu două camere, care are 58 de metri pătrați desfășurați și 45 de metri pătrați utili.

La acesta se adaugă și trei spectaculoase penthouse-uri cu trei camere, care au nu mai puțin de 180 de metri pătrați desfășurați și 78 de metri pătrați utili. Terasa care înconjoară întreg apartamentul se întinde pe mai bine de 100 de metri pătrați. Pentru mai multe detalii îi puteți contacta pe Ionuț Gîvan ( 0740158884 ) sau pe Vasile Rognean ( 0733035500 ).

Clădirea unde sunt situate cele trei apartamente are un regim de înălțime de parter + două etaje + un etaj retras. Ansamblul rezidențial este format din 32 de unități locative și două spații comerciale, dispuse pe două scări. Fiecare apartament are inclus în preț și locul de parcare.

„Proiectul imobiliar este realizat cu folosirea materialelor de construcții de calitate superioară, cu utilizarea tehnologiilor inovative și performante. Confortul și siguranța proprietarilor se numără printre prioritățile noastre, motiv pentru care am proiectat apartamente cu suprafețe generoase, luminoase și aerisite, înconjurate de spații verzi. Apartamentele se predau la cheie, stadiu finisat. Sunt bine compartimentate, beneficiază de finizare premium și design interior modern: obiecte sanitare, parchet melaminat, gresie și faianță de calitate superioară, ferestre mari din sticlă triplă, terasă spațioasă”, spun reprezentanții Amicii Building.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...