1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Cum au ajuns lampadarele din Livezile, subiect de discuții aprinse pe Facebook, după un accident în care a fost implicat artistul Nicu Cioancă

Numeroase valuri de reacții în mediul online legate de lampadarele de pe DN 17, din Livezile. După accidentul în care a fost implicat artistul Nicu Cioancă, mai mulți șoferi ar susține că lampadarele îi încurcă. CE spun autoritățile:

Un accident rutier a avut loc în Livezile, duminică seara. Unul dintre șoferii implicați e cunoscutul interpret de muzică populară, Nicu Cioancă.

FOTO: Un accident cu 3 mașini implicate a paralizat traficul pe DN17

Acesta ar fi susținut că de vină pentru producerea accidentului ar fi și lampadarele de pe marginea DN 17, care l-ar fi indus în eroare. În urma declarațiilor sale, mai mulți șoferi ar fi susținut, cel puțin online, că îi deranjează.

La sediul IPJ BN nu a fost depusă nicio solicitare de emitere avize.

Avizele pentru lucrări efectuate în zona drumului național se obțin de la CNAIR – Secția Drumuri Naționale, cu acordul consultativ al Poliției Rutiere. Serviciul Rutier Bistrița-Năsăud nu a primit nicio solicitare în acest sens” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Reprezentanții Secției Bistrița-Năsăud a Drumurilor Naționale urmează să facă o verifiacre în teren.

Nu am ajuns acolo cu echipa. Știu despre acele lampadare și, din calitatea de șofer, eu spun că nu deranjează. Pe mine nu m-au deranjat. Ci luminau bine trotuarul. Dar vom constitui o echipă care va merge în teren, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, pentru a vedea exact care e situația și dacă într-adevăr prezintă un pericol” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Alexandru Slavita.

Lampadarele au fost amplasate pe marginea DN 17 încă de anul trecut, la inițiativa primarului comunei Livezile, Traian Simionca.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Primaru cred ca nu a vrut sa i danseze la o nunta unde avea cantare nicu si ce a zis: lasa ca imi stric eu masina si o sa mi o platesti…ma mir ca nu a spus la politie ca a batut vantul si i a suflat steagul din catarg pe parbriz…la ce viteza si pe unde zbura nicushor!!!

  2. Am trecut de multe ori prin comună, nu încurcă, dimpotrivă ajută la circulație,condiția nu depăși 60 km oră, de altfel o comună gospodarită cu simț de răspundere, de un primar de toată lauda!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.