-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII Building sunt un reper al calității în construcții în Bistrița-Năsăud. Au ridicat deja zeci de clădiri, pensiuni și spații comerciale în tot județul, iar acum sunt în plin șantier cu construirea unui ansamblu rezidențial pe str. Constantin Brăiloiu din Bistrița. Trei blocuri, cu 33 de apartamente, într-un proiect special gândit să facă tot atâția proprietari mulțumiți pe viață de investiția într-un apartament generos, luminos, cu facturi mici pentru încălzire. 

Au peste 10 ani de activitate în România și au adunat în portofoliu zeci de lucrări, care pot servi oricând ca exemplu de bună practică în construcții de orice tip pentru că n-a prea fost provocare în domeniu căreia să nu-i facă față. 

După primul bloc construit de Amicii Building pe str. Subcetate din Bistrița, a venit momentul unui ansamblu rezidențial cu amprenta lor. 

„Am gândit un ansamblu cu o arhitectură modernă, în care viziunea arhitecților noștri s-a suprapus perfect peste ceea ce știm că își doresc clienții: utilitate, confort și siguranță. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri termopan cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală” – a declarat ing. Nicu Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița, echipele Amicii Building lucrează astăzi la finalizarea primului bloc din cele trei ale ansamblului rezidențial, care urmează a fi finalizat în toamnă.

Proiectul arhitectural este unul special, cu apartamente generoase, luminoase, pe trei etaje (P+2+ Etaj retras – Mansardă). Fiecare bloc va avea 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și balcoane mari. Apartamentele vor avea două sau trei camere și suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați. Fiecare apartament se bucură de ferestre mari, care vor permite o iluminare naturală pe toată durata zilei, prin geamuri cu sticlă triplă și profil cu șapte camere de cea mai bună calitate – marca Geoplast, care asigură o izolare termică și fonică perfectă. Încălzirea tuturor apartamentelor va fi prin pardoseală, iar izolarea blocurilor se face cu vată bazaltică, o soluție mai scumpă, dar mult mai eficientă decât clasicul polistiren.

[arve url=”https://youtu.be/w98eu3M647s” /]

„Noi ne-am propus prin acest proiect să facem apartamente de care proprietarii să fie mulțumiți toată viața. Cei care vor cumpăra aceste apartamente vor face o investiție în calitate, cu beneficii pe termen lung. Și proiectul este unul aparte, l-am gândit nu ca o afacere bună, ci ca un proiect care să facă fericite câteva zeci de familii. Vrem să fie mulțumiți de apartamente, de calitatea lucrărilor, de economia oferită la utilități, de spațiul verde, de tot proiectul în ansamblu. L-am făcut cu gândul la oameni fericiți că vor locui aici” – a declarat Ionuț Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Fiecare apartament va avea un loc de parcare asigurat, iar tot ansamblul rezidențial are parte de o curte generoasă, cu multe spații verzi, unde locatarii să stea cu plăcere.

Surpriza proiectului este grădinița prevăzută la parter, cu o curte imensă, unde copiii să se poată juca fericiți și în siguranță. Grădinița a fost gândită pentru un număr de 40 de copii și are prevăzute toate spațiile și utilitățile cerute de normativele în vigoare.

Prețul apartamentelor va fi calculat la 650 Euro/mp construit și vor fi predate finisate, cu băi faianțate, iar, la cerere, se pot executa finisaje superioare, în funcție de dorința și disponibilitatea financiară a fiecărui locatar. Echipa de arhitecți care lucrează la Amicii Building se poate ocupa și de proiecte de amenajare interioară, la cerere.

În câteva luni, tot ansamblul rezidențial va fi gata, iar în toamnă va fi finalizat primul bloc dintre cele trei.

Mai multe detalii despre acest proiect, apartamente sau spațiul destinat grădiniței vă oferă ing. Nicolaie Gîvan – tel. 0758086216.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...