24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

AMICII ridică un ansamblu rezidențial la Bistrița! 33 de apartamente spațioase, luminoase și o grădiniță veselă

AMICII Building sunt un reper al calității în construcții în Bistrița-Năsăud. Au ridicat deja zeci de clădiri, pensiuni și spații comerciale în tot județul, iar acum sunt în plin șantier cu construirea unui ansamblu rezidențial pe str. Constantin Brăiloiu din Bistrița. Trei blocuri, cu 33 de apartamente, într-un proiect special gândit să facă tot atâția proprietari mulțumiți pe viață de investiția într-un apartament generos, luminos, cu facturi mici pentru încălzire. 

Au peste 10 ani de activitate în România și au adunat în portofoliu zeci de lucrări, care pot servi oricând ca exemplu de bună practică în construcții de orice tip pentru că n-a prea fost provocare în domeniu căreia să nu-i facă față. 

După primul bloc construit de Amicii Building pe str. Subcetate din Bistrița, a venit momentul unui ansamblu rezidențial cu amprenta lor. 

„Am gândit un ansamblu cu o arhitectură modernă, în care viziunea arhitecților noștri s-a suprapus perfect peste ceea ce știm că își doresc clienții: utilitate, confort și siguranță. Locuințele sunt izolate cu vată bazaltică, au geamuri termopan cu sticlă triplă și încălzire prin pardoseală” – a declarat ing. Nicu Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Pe strada Constantin Brăiloiu din Bistrița, echipele Amicii Building lucrează astăzi la finalizarea primului bloc din cele trei ale ansamblului rezidențial, care urmează a fi finalizat în toamnă.

Proiectul arhitectural este unul special, cu apartamente generoase, luminoase, pe trei etaje (P+2+ Etaj retras – Mansardă). Fiecare bloc va avea 11 apartamente, cu ferestre mari, băi cu geam pentru o ventilație mai bună a spațiului și balcoane mari. Apartamentele vor avea două sau trei camere și suprafețe între 70 și 100 de metri pătrați. Fiecare apartament se bucură de ferestre mari, care vor permite o iluminare naturală pe toată durata zilei, prin geamuri cu sticlă triplă și profil cu șapte camere de cea mai bună calitate – marca Geoplast, care asigură o izolare termică și fonică perfectă. Încălzirea tuturor apartamentelor va fi prin pardoseală, iar izolarea blocurilor se face cu vată bazaltică, o soluție mai scumpă, dar mult mai eficientă decât clasicul polistiren.

[arve url=”https://youtu.be/w98eu3M647s” /]

„Noi ne-am propus prin acest proiect să facem apartamente de care proprietarii să fie mulțumiți toată viața. Cei care vor cumpăra aceste apartamente vor face o investiție în calitate, cu beneficii pe termen lung. Și proiectul este unul aparte, l-am gândit nu ca o afacere bună, ci ca un proiect care să facă fericite câteva zeci de familii. Vrem să fie mulțumiți de apartamente, de calitatea lucrărilor, de economia oferită la utilități, de spațiul verde, de tot proiectul în ansamblu. L-am făcut cu gândul la oameni fericiți că vor locui aici” – a declarat Ionuț Gîvan pentru Bistrițeanul.ro.

Fiecare apartament va avea un loc de parcare asigurat, iar tot ansamblul rezidențial are parte de o curte generoasă, cu multe spații verzi, unde locatarii să stea cu plăcere.

Surpriza proiectului este grădinița prevăzută la parter, cu o curte imensă, unde copiii să se poată juca fericiți și în siguranță. Grădinița a fost gândită pentru un număr de 40 de copii și are prevăzute toate spațiile și utilitățile cerute de normativele în vigoare.

Prețul apartamentelor va fi calculat la 650 Euro/mp construit și vor fi predate finisate, cu băi faianțate, iar, la cerere, se pot executa finisaje superioare, în funcție de dorința și disponibilitatea financiară a fiecărui locatar. Echipa de arhitecți care lucrează la Amicii Building se poate ocupa și de proiecte de amenajare interioară, la cerere.

În câteva luni, tot ansamblul rezidențial va fi gata, iar în toamnă va fi finalizat primul bloc dintre cele trei.

Mai multe detalii despre acest proiect, apartamente sau spațiul destinat grădiniței vă oferă ing. Nicolaie Gîvan – tel. 0758086216.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...