13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Accident cu 6 persoane, la ieșirea din Sîngeorz – Băi

Pompierii, un echipaj medical și poliția au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident rutier. Acesta a avut loc în curba de la ieșirea din Sîngeorz – Băi spre Năsăud. În cele două mașini erau șase persoane.

O mașină înmatriculată în Sibiu și una la noi în județ s-au colizionat, în urmă cu puțin timp.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Sîngeorz- Băi, către Năsăud.

Spre locul indicat de cei ce au sunat la 112 au plecat un ASAS de la Sîngeorz – Băi, un Echipaj de prim Ajutor de la Năsăud și polițiști.

În cele două autoturisme se aflau șase persoane. Dintre acestea, una singură are nevoie de îngrijiri medicale.

„Pe DN17D, la ieșirea din Sîngeorz – Băi spre Ilva Mică, un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din Rodna, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 28 de ani, din Cluj-Napoca. Din accident a rezultat rănirea unei pasagere aflate în primul autoturism. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, explică polițiștii.

FOTO – Maria Kevin

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.