23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO: Accident cu 6 persoane, la ieșirea din Sîngeorz – Băi

Pompierii, un echipaj medical și poliția au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident rutier. Acesta a avut loc în curba de la ieșirea din Sîngeorz – Băi spre Năsăud. În cele două mașini erau șase persoane.

O mașină înmatriculată în Sibiu și una la noi în județ s-au colizionat, în urmă cu puțin timp.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Sîngeorz- Băi, către Năsăud.

Spre locul indicat de cei ce au sunat la 112 au plecat un ASAS de la Sîngeorz – Băi, un Echipaj de prim Ajutor de la Năsăud și polițiști.

În cele două autoturisme se aflau șase persoane. Dintre acestea, una singură are nevoie de îngrijiri medicale.

„Pe DN17D, la ieșirea din Sîngeorz – Băi spre Ilva Mică, un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din Rodna, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie, de 28 de ani, din Cluj-Napoca. Din accident a rezultat rănirea unei pasagere aflate în primul autoturism. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, explică polițiștii.

FOTO – Maria Kevin

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: