13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

ANCHETĂ DSP în Primăria Bistrița după ce city managerul Peteleu s-a infectat cu COVID 19

Ioan Peteleu, administratorul orașului, a fost depistat pozitiv cu COVID 19. Astăzi, angajații DSP fac anchetă în primărie. „Se vor stabili contacții și dacă sunt și alții pozitivi, apoi vom dezinfecta!”, a declarat Anca Andrițoiu.

City managerul sau administratorul orașului a fost depistat pozitiv la testarea COVID 19. Rezultatul testului a sosit în cursul nopții.

Astăzi, Direcția de Sănătate Publică va face ancheta aferentă.

Colegii mei deja au transmis informația la primărie, vor merge acolo și vor face ancheta. Se va vedea când a fost ultima dată la muncă, cine sunt contacții direcți și dacă mai sunt și alții pozitivi. Apoi, se va face dezinfecția și se vor lua măsurile care se impun” , a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Anca Andrițoiu, șefa DSP BN.

Ioan Peteleu NU era vaccinat. În nenumăratele rânduri în care a fost întrebat de jurnaliști DACĂ se vaccinează, a răspuns că „lasă pe alții înainte”.

Turc: Bistrițenii se tem să se vaccineze cu Astra Zeneca! Centrul de la SVSU va deveni centru de vaccinare Pfizer

Reprezentanții municipalității au explicat că nu se impune carantinarea integrală a instituției.

La fel ca și în alte dăți când am mai avut cazuri pozitive, cei infectați vor fi trimiși acasă, se va face dezinfectarea, dar nu se impune carantinare. Nici nu va fi vreo paralizare a vreunui departament. Vor funcționa toate în continuare. Așteptăm finalizarea anchetei DSP și vom vedea”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: