-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată! Pentru ce infracțiuni este judecată:

Bistrițeanca Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată, alături de alți 11 inculpați. Este vorba despre amplul dosar de proxenetism instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda. Pentru ce infracțiuni este cercetată.

Potrivit Ziar de Cluj, Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată, alături de alte 11 persoane. Dosarul a fost înregistrat chiar în 1 iulie, la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu, se pare, va fi judecată pentru proxenetism. Se pare că unii inculpați vor fi judecați și pentru cămătărie și șantaj.

Totul a început cu o serie de percheziții, care au avut loc în mai multe județe din țară, dar și în Spania (Tenerife și Madrid). Oamenii legii au luat la puricat și un club din Tenerife administrat de Ancuța Cârcu. Clubul respectiv i-ar fi rămas Ancuței pe mână, după moartea fratelui său.

Mai mulți indivizi din Turda duceau fete din Turda și Câmpia Turzii în Tenerife pentru a practica prostituția. Procurorii spun că prostituția s-ar fi practicat inclusiv în clubul administrat de Ancuța Cârcu, cu știința acesteia.

Mai mult, bistrițencei i-au fost confiscate sume de bani, bijuterii și alte bunuri. Procurorii cred că acestea ar fi fost achiziționate cu banii obținuți din prostituție. Bistrițeanca s-a apărat susținând că dacă se practica prostituția la ea în club n-avea habar de asta. Mai mult, încă de la început a susținut că nu îi cunoaște pe ceilalți inculpați.

 

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...