9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată! Pentru ce infracțiuni este judecată:

Bistrițeanca Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată, alături de alți 11 inculpați. Este vorba despre amplul dosar de proxenetism instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda. Pentru ce infracțiuni este cercetată.

Potrivit Ziar de Cluj, Ancuța Cârcu a fost trimisă în judecată, alături de alte 11 persoane. Dosarul a fost înregistrat chiar în 1 iulie, la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu, se pare, va fi judecată pentru proxenetism. Se pare că unii inculpați vor fi judecați și pentru cămătărie și șantaj.

Totul a început cu o serie de percheziții, care au avut loc în mai multe județe din țară, dar și în Spania (Tenerife și Madrid). Oamenii legii au luat la puricat și un club din Tenerife administrat de Ancuța Cârcu. Clubul respectiv i-ar fi rămas Ancuței pe mână, după moartea fratelui său.

Mai mulți indivizi din Turda duceau fete din Turda și Câmpia Turzii în Tenerife pentru a practica prostituția. Procurorii spun că prostituția s-ar fi practicat inclusiv în clubul administrat de Ancuța Cârcu, cu știința acesteia.

Mai mult, bistrițencei i-au fost confiscate sume de bani, bijuterii și alte bunuri. Procurorii cred că acestea ar fi fost achiziționate cu banii obținuți din prostituție. Bistrițeanca s-a apărat susținând că dacă se practica prostituția la ea în club n-avea habar de asta. Mai mult, încă de la început a susținut că nu îi cunoaște pe ceilalți inculpați.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.