3.5 C
Bistrița
marți, decembrie 7, 2021

Ancuța Cârcu a rămas fără bijuterii și aproape 10.000 de euro. Procurorii au pus sechestru

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Turda, care instrumentează dosarul în care este cercetată și Ancuța Cârcu, a pus sechestru pe bijuteriile și banii acesteia. Peste 10.000 de euro au fost ridicați de la bistrițeancă.

Potrivit clujust.ro, procurorul a pus sechestru asigurator asupra sumelor de 8.310 de euro și 815 lire sterline. De asemenea, aceasta a rămas și fără bijuterii și ceasuri.

Sechestrul a fost dispus în vederea garantării executării cheltuielilor judiciare și executării confiscării speciale. Ar fi vorba, spun cei de la clujust.ro, despre cheluieli cu ocazia ordinelor europene de anchetă.

Procurorul susține că banii ridicați la percheziție au fost obținuți prin practicarea prostituției. Mai multe femei care lucrau la clubul administrat de Ancuța Cârcu s-ar fi prostituat. Bijuteriile confiscate ar fi fost cumpărate tot cu bani obținuți din prostituție.

Ancuța Cârcu susține însă că bijuteriile sunt cadouri primite de la fostul iubit și tatăl copilului său.

 „Procurorul vrea să îi plătesc facturile lui” Colombo” (n.r. polițistul trimis în Spania să ancheteze), pe  care l-a trimis la cercetat. Nimic! Nu le las nici măcar un inel! Sunt bijuterii primite de mine cadouri din dragoste și cu ele am rămas după relație.”, a precizat Ancuța Cârcu, citată de Clujust.ro.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...