20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Scăpăm de mască, în spațiile exterioare, din weekend! Ce restricții au mai fost eliminate:

Peste două zile vom scăpa de purtarea măștii în spațiile exterioare. Aceasta nu este singura restricție eliminată de autorități:

Relaxarea promisă de autorități va începe peste două zile, mai exact în 15 mai. Anunțul a fost făcut astăzi, de președintele Klaus Iohannis. Astfel, începând de sâmbătă nu vom mai purta mască în spațiile exterioare. Fac excepție de la regulă piețele, târgurile sau stațiile de transport public.

Aceasta nu este singura veste bună. Se elimină restricțiile de circulație pe timp de noapte, dar și restricțiile cu privire la programul magazinelor. Tot din acest weekend vor fi permiși spectatorii (în limita a 25% din capacitate) la evenimentele sportive în aer liber.

Una dintre cele mai așteptate „relaxări” vine abia în 1 iunie. De atunci vor fi permise evenimentele în exterior, dar și în interior. În interior vor fi permise maxim 50 de persoane, iar în exterior maxim 70.

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...