11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free. La ei puteți găsi oricând un compresor de puterea de care aveți nevoie, nou sau second hand, ba aveți posibilitatea să le și închiriați dacă activitatea firmei voastre are nevoie doar ocazional de un astfel de utilaj. 

Deoarece succesul are legatură cu serviciile oferite, alegerea unui compresor sau motocompresor, fie nou sau second-hand este o adevărată provocare. Băieții de la Pro-Compresoare sunt profesioniștii care au adus la Bistrița o gamă largă de produse și informații în domeniu.

Gama de produse ProCompresoare este extinsă, oferind oportunitatea pentru o selecție optimă de aprovizionare. Următoarele produse, le puteți găsi mapate în detaliu :

⁃compresoare cu șurub

⁃compresoare diesel

⁃compresoare oil free

⁃filtre de aer comprimat

⁃uscatoare de aer comprimat și de refrigerare

⁃uscătoare de adsorbție

⁃cazane

⁃răcitoare de aer

Pe lângă toate acestea, ProCompresoare furnizează toate produsele auxiliare, cum ar fi pompele, tamburii și echipamentele complete de atelier. Sistemele de conducte, instalațiile de azot și aplicațtiile mobile sunt, de asemenea, în oferta ProCompresoare.

Dacă nu aveti nevoie în permanență de aceste produse, ProCompresoare oferă și servicii de închiriere a acestor utilaje.

Printre cele mai utilizate tipuri de compresoare, găsim compresorul cu șurub. Acesta poate își găsește utilizarea atât în zonele industriale mari, dar și în cele medii și mici. Compresorul cu șurub este atât de căutat în primul rând datorită costurilor de generare a aerului comprimat, un aspect indispensabil, dar și pentru o alimentare sigură. ProCompresoare are parteneriate cu diverși furnizori, inclusiv Power System, Atmos și ATS. El reprezintă soluția optimă din punct de vedere al costurilor , pentru cei care au un consum mare de aer comprimat. ProCompresoare este, de asemenea, reprezentantul exclusiv al Power System în Benelux, un producător internațional de compresoare industriale.

Compresoarele Power System sunt produse cu niveluri de calitate, fiabilitate, eficiență și rezistență de ultimă generație. Întreținerea și service-ul corect vor garanta o performanță îndelungată și extrem de satisfăcătoare pe toată durata de viață a compresoarelor.

Pentru că experiența își spune cuvântul, cei de la ProCompresoare  pot să livreze prompt produsul dorit, dar și să asigure partea de service rapid și piese de schimb. Mai mult, consultanța oferită de ei în alegerea produsul potrivit dupa nevoile fiecăruia este metoda sigură pentru a obține costuri reduse de exploatare pe partea de aer comprimat.

Pentru mai multe detalii, echipa vă stă la dispoziție atât online, pe www.pro-compresoare.ro, la adresa de mail [email protected] sau la numărul de telefon 0752020778.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...