17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

BISTRIȚA: Concert extraordinar de pian și percuție, la Palatul Culturii

Primul eveniment organizat de noua conducere a Casei de Cultură și Primăria Bistrița – un concert de pian și percuție – îi aduce în prim plan pe doi dintre cei mai simpatici soliști ai Filarmonicii „Banatul” din Timișoara.

Melomanii din Bistrița sunt invitați mâine, 14 mai 2021, de la ora 18.00, la primul concert organizat de Primăria Bistrița și noua conducere a Centrului Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița.

Este vorba despre un concert cameral de pian și percuție. Protagoniști sunt Doru Roman și Sorin Petrescu – doi dintre cei mai simpatici și apreciați profesori – soliști ai Filarmonicii „Banatul” Timișoara.

Nu este primul concert al celor doi muzicieni la Bistrița:   

INEDIT concert, la Bistrița: A avut nevoie de 16 ani ca să cânte la acest instrument!

Din program fac parte creații celebre semnate de Mozart, Erik Satie, Edvard Grieg sau Richard Galliano.

Concertul se va desfășura la Centrul Cultural „George Coșbuc” din Bistrița. Intrarea va fi liberă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Mai ușor cu pianul pe scări. Pentru domnul Tarmure toată stima a adus la Bistrița tot ce s-a putut în materie de cultură, dar de ce primul eveniment al Palatului Culturii se tine la Sinagoga? Iar încurcă sau amesteca doua chestii Societatea de concerte cu instituția pe care o conduce? Ele practic sunt concurente! Piața culturală asa cum e la Bistrița, câștigă cei mai buni! În trecut a avut de pierdut Centrul Judeţean de Cultură, acuma sa vedem dacă va pierde Palatul Culturii competiția pentru publicul bistrițean. PS Întrarea este liberă, deci nu există un câștig, dar dacă Palatul Culturii a închiriat Sinagoga pentru evenimentul acesta mi se pare ridicol. Înțeleg ca Sinagoga are o acustică bună și ca are pian profesionist, ca am fost pe acolo, dar eu as fi luat pianul și îl puneam la Palatul Culturii de curios sa văd cum se aude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!