12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Ancuța Cârcu, eliberată din arest. Va fi cercetată sub control judiciar

Tribunalul Cluj a decis ca Ancuța Cârcu să fie eliberată, după două săptămâni și jumătate petrecute după gratii. Aceasta nu scapă de acuzații,  fiind cercetată sub control judiciar.

După două săptămâni și jumătate petrecute după gratii, Ancuța Cârcu va respira din nou aer curat, începând  de astăzi. Tribunalul Cluj i-a admis contestația și a respins cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda de arestare preventivă.

„Dispune luarea față de inculpata C.V.A. a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, de la data de 23.03.2021 la 21.05.2021 inclusiv. În temeiul art. 215 alin 1 C. proc. pen, pe durata controlului judiciar impune inculpatei să respecte următoarele obligații: să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori va fi chemată; să informeze organul de urmărire penală de orice schimbare de locuință; să se prezinte la organul desemnat cu supravegherea sa, respectiv la IPJ Bistrița-Năsăud – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat”, se mai arată în decizia judecătorilor Tribunalului Cluj.

Aceasta nu are voie să ia legătura cu unul dintre inculpați, dar nici cu cele două tinere care se presupune că s-ar fi prostituat în clubul administrat de Ancuța Cârcu, în Tenerife.

Vă reamintim faptul că Ancuța Cârcu a apărut într-un dosar de prostituție, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, cu ramificații în Tenerife. Mai multe personaje din Turda duceau fete să practice prostituția în mai multe țări din Europa, printre care și Spania, în special Tenerife. Aceasta a fost arestată la începutul lunii martie, fiind cercetată că ar fi înlesnit practicarea prostituției.

„Îmi permit să confirm informațiile apărute în presă: astăzi, după 19 zile de detenție nelegală, Tribunalul Cluj a decis punerea mea în libertate. Mă felicit că am avut încredere în cele doua doamne judecător din cadrul Tribunalului, acestea anulând hotărârea Judecatoriei Câmpia Turzii pe care au găsit-o ca nelegală.
Din păcate la Turda nu s-a ținut cont de nimic, nici de lipsa probelor, nici de copilul meu de 2 ani, nici de faptul că arestarea se dispune în cele mai excepționale cazuri, cu precădere în cazul infracțiunilor violente.
Mă consider în continuare nevinovată și am încredere pe mai departe că voi fi achitată. Deși am stat arestată 19 zile, dosarul de urmărire penală nu cuprinde probe împotriva mea. Eu rămân tulburată de faptul că Parchetul a formulat o asemenea acuzație împotriva mea. Sper că arestarea mea nelegală a fost primul și ultimul derapaj făcut față de mine și pe viitor procesul va fi unul corect. Fac din nou același apel pe care l-am făcut înainte de arestarea mea: rog în special mass media să permită actului de justiție să se desfășoare normal, fără presiuni nejustificate. Cu toate acestea, mulțumesc celor care m-au susținut în toată această perioadă și celor care au scos la lumină abuzul făcut împotriva mea. Mă bucur că mă voi reîntâlni cu copilul meu care, din fericire, are o vârstă care sper că nu-i va permite să-și amintească acest episod sumbru din viața noastră”, a precizat Ancuța Cârcu pe pagina sa de Facebook.

Mai puteți citi despre acest subiect mai jos:

Ancuța Cârcu: „În dosar sunt 200 de persoane, pe care nu le cunosc”. Judecătoria Turda se pronunță mâine cu privire la arestare

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...