18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Angajezi elevi sau studenți pe timpul verii? Statul îți oferă bani!

Pentru a încuraja angajarea elevilor sau studenților, pe timpul verii, statul oferă bani angajatorilor. Aceștia se oferă pentru maxim 60 de zile, la contractele de muncă încheiate pe perioada vacanței de vară.

A sosit vacanța de vară, iar unii elevi și studenți își caută de lucru, sezonier. Pentru a încuraja angajatorii să încheie contracte de muncă tinerilor, pe perioadă scurtă, AJOFM BN oferă un stimulent.

„AJOFM BN acordă angajatorilor din judeţul Bistriţa – Năsăud un stimulent financiar lunar în valoare de 250 de lei, pentru încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei de vară. Stimulentul financiar se acordă pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pentru fiecare elev şi student căruia i s-a încheiat un contract individual de muncă, pe durată determinată. Diferenţa dintre stimulentul financiar lunar acordat şi salariul realizat se suportă de către angajator din fonduri proprii”, anunță reprezentanții acesteia.

Stimulentul se oferă celor care încheie:

  • un contract individual de muncă pe durată determinată, egală sau mai mică decât durata vacanţei, încheiat în condiţiile legii, cu normă întreagă sau, după caz, cu timp parţial;
  • un contract de muncă temporară, numai dacă durata misiunii de muncă temporară este egală sau mai mică decât durata vacanţei.

„Invităm angajatorii din judeţul Bistriţa – Năsăud care doresc să încadreze în muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţei de vară, să-şi anunţe ofertele de muncă la sediul agenţiei din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4. Mai multe informaţii privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor pot fi obţinute de la numarul de telefon: 0263 – 236295, int. 104”, mai anunță reprezentanții AJOFM BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...