4.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Angajezi elevi sau studenți pe timpul verii? Statul îți oferă bani!

Pentru a încuraja angajarea elevilor sau studenților, pe timpul verii, statul oferă bani angajatorilor. Aceștia se oferă pentru maxim 60 de zile, la contractele de muncă încheiate pe perioada vacanței de vară.

A sosit vacanța de vară, iar unii elevi și studenți își caută de lucru, sezonier. Pentru a încuraja angajatorii să încheie contracte de muncă tinerilor, pe perioadă scurtă, AJOFM BN oferă un stimulent.

„AJOFM BN acordă angajatorilor din judeţul Bistriţa – Năsăud un stimulent financiar lunar în valoare de 250 de lei, pentru încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei de vară. Stimulentul financiar se acordă pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pentru fiecare elev şi student căruia i s-a încheiat un contract individual de muncă, pe durată determinată. Diferenţa dintre stimulentul financiar lunar acordat şi salariul realizat se suportă de către angajator din fonduri proprii”, anunță reprezentanții acesteia.

Stimulentul se oferă celor care încheie:

  • un contract individual de muncă pe durată determinată, egală sau mai mică decât durata vacanţei, încheiat în condiţiile legii, cu normă întreagă sau, după caz, cu timp parţial;
  • un contract de muncă temporară, numai dacă durata misiunii de muncă temporară este egală sau mai mică decât durata vacanţei.

„Invităm angajatorii din judeţul Bistriţa – Năsăud care doresc să încadreze în muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţei de vară, să-şi anunţe ofertele de muncă la sediul agenţiei din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4. Mai multe informaţii privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor pot fi obţinute de la numarul de telefon: 0263 – 236295, int. 104”, mai anunță reprezentanții AJOFM BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...