-1.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Angajezi elevi sau studenți pe timpul verii? Statul îți oferă bani!

Pentru a încuraja angajarea elevilor sau studenților, pe timpul verii, statul oferă bani angajatorilor. Aceștia se oferă pentru maxim 60 de zile, la contractele de muncă încheiate pe perioada vacanței de vară.

A sosit vacanța de vară, iar unii elevi și studenți își caută de lucru, sezonier. Pentru a încuraja angajatorii să încheie contracte de muncă tinerilor, pe perioadă scurtă, AJOFM BN oferă un stimulent.

„AJOFM BN acordă angajatorilor din judeţul Bistriţa – Năsăud un stimulent financiar lunar în valoare de 250 de lei, pentru încadrarea în muncă a elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei de vară. Stimulentul financiar se acordă pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic, pentru fiecare elev şi student căruia i s-a încheiat un contract individual de muncă, pe durată determinată. Diferenţa dintre stimulentul financiar lunar acordat şi salariul realizat se suportă de către angajator din fonduri proprii”, anunță reprezentanții acesteia.

Stimulentul se oferă celor care încheie:

  • un contract individual de muncă pe durată determinată, egală sau mai mică decât durata vacanţei, încheiat în condiţiile legii, cu normă întreagă sau, după caz, cu timp parţial;
  • un contract de muncă temporară, numai dacă durata misiunii de muncă temporară este egală sau mai mică decât durata vacanţei.

„Invităm angajatorii din judeţul Bistriţa – Năsăud care doresc să încadreze în muncă elevi şi studenţi pe perioada vacanţei de vară, să-şi anunţe ofertele de muncă la sediul agenţiei din Bistriţa, str. Gării, nr. 2-4. Mai multe informaţii privind stimularea încadrării în muncă a elevilor şi studenţilor pot fi obţinute de la numarul de telefon: 0263 – 236295, int. 104”, mai anunță reprezentanții AJOFM BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...