17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

VIDEO: Muștele, bată-le vina! Golesc de prăjitură toată vitrina!

Bistrițenii care iubesc prăjiturile ce se găsesc în supermarketuri, trebuie să se grăbească! Muștele au dat buzna la vitrina cu dulciuri și se înfruptă pe săturate! Așa că există mari șase ca doritorii să ajungă să-și pună pofta în cui!

Când e bun, e bun și n-ai ce-i face!

Iar apoi, gusturile nu se discută, așa că nu te poți lega de om de ce îi place un anumit tip de prăjitură! Nu te poți lega de muscă, pardon!

Într-un supermarket din Bistrița, ajutorul lui Bistrițel a filmat cum muștele se înfruptă din prăjiturile aflate în vitrina cu dulciuri.

Că o fi plătit sau nu, că mai rămâne ceva după ele sau nu, asta nu știm. Nici muștele nu au vrut să răspundă!

Un lucru e cert: dacă nu vă grăbiți, rămâneți fără prăjitură! Că muștele erau puse bine pe treabă!

Sau poate, convingeți cumva angajații supermarketului să facă o dezinsecție! Promiteți-le că plătiți bine pentru produse bune, dacă renunță la „contractul” cu muștele!

[arve url=”https://youtu.be/VdPm4U0d5s4″ /]

[arve url=”https://youtu.be/FqaEpcv1POM” /]

[arve url=”https://youtu.be/Ba-Xy_lE7FA” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: