17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

VIDEO: Muștele, bată-le vina! Golesc de prăjitură toată vitrina!

Bistrițenii care iubesc prăjiturile ce se găsesc în supermarketuri, trebuie să se grăbească! Muștele au dat buzna la vitrina cu dulciuri și se înfruptă pe săturate! Așa că există mari șase ca doritorii să ajungă să-și pună pofta în cui!

Când e bun, e bun și n-ai ce-i face!

Iar apoi, gusturile nu se discută, așa că nu te poți lega de om de ce îi place un anumit tip de prăjitură! Nu te poți lega de muscă, pardon!

Într-un supermarket din Bistrița, ajutorul lui Bistrițel a filmat cum muștele se înfruptă din prăjiturile aflate în vitrina cu dulciuri.

Că o fi plătit sau nu, că mai rămâne ceva după ele sau nu, asta nu știm. Nici muștele nu au vrut să răspundă!

Un lucru e cert: dacă nu vă grăbiți, rămâneți fără prăjitură! Că muștele erau puse bine pe treabă!

Sau poate, convingeți cumva angajații supermarketului să facă o dezinsecție! Promiteți-le că plătiți bine pentru produse bune, dacă renunță la „contractul” cu muștele!

[arve url=”https://youtu.be/VdPm4U0d5s4″ /]

[arve url=”https://youtu.be/FqaEpcv1POM” /]

[arve url=”https://youtu.be/Ba-Xy_lE7FA” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.