Talentele mari sunt pregătite de când sunt mici! Gloria așteaptă fetițele de la 5 la 12 ani la minihandbal!

0
536

Proiectul Gloriei de a crește campioane se dezvoltă încă din prima lună a anului. Clubul a adresat public o invitație pentru toate fetițele dornice să învețe și să practice handbalul, până la marea performanță.

Comunicatul clubului se adresează tuturor fetițelor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, care doresc să facă performanță în handbal.

Evenimentul are loc pe data de 17 ianuarie, de la ora 17:00 la Sala Polivalentă din strada Vasile Conta nr 1. Fiecare copil trebuie să se prezinte în șort/ tricou și să aibă încălțăminte sport pentru sală.

Micile viitoare handbaliste vor fi întâmpinate de Maria Țanc și Denisa Gaga, handbaliste și absolvente ale Facultății de Educație Fizică și Sport, UBB, dar și de antrenori ai Centrului de copii și juniori pe care clubul Gloriei îl crește deja de trei ani.

„Provocarea unui antrenor este să descopere copii care în timp să ajungă mari campioni!

Jucătoarele noastre Maria Țanc și Denisa Gaga, absolvente ale Facultatii de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității ”Babe Bolyai”, sprijinite de antrenorii Gloriei 2018 din cadrul Centrului de copii și juniori au acceptat provocarea clubului de a pregăti viitoarele noastre speranțe.

Clubul se preocupă ca dincolo de cariera lor, sportivele să deprindă încă de pe acum tainele antrenoratului”, a transmis Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pe pagina de Facebook.

Sursa foto: CS Gloria 2018/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.