16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Antreprenoare din Bistrița, după ce magazinele i-au fost prădate zi de zi timp de două săptămâni: „Cum naiba să ne resetăm ca nație?”

Doi hoți și un complice și-au făcut de cap prin magazinele alimentare din oraș mai bine de două săptămâni. Față în față cu cei care i-au prădat magazinele, o antreprenoare din Bistrița îi cere ministrului de Justiție legi mai bune, care să-i protejeze pe cei cinstiți.

Trei tineri au luat la pas magazinele alimentare din Bistrița în ultimele două săptămâni. Nu pentru a cumpăra de-ale gurii, ci pentru a le prăda.

Față în față cu cei doi hoți și complicele lor care îi furau din magazine de mai bine de două săptămâni, Rodica Dobraniș, administratorul lanțului de magazine Atlantis se miră că în oraș sunt tineri care au făcut din asta o meserie și îi cere ministrului Justiției legi mai bune.

„În 3 zile, 2 hoți și un complice! Furau cu un tupeu incredibil, zilnic, de mai bine de 2 săptămâni din magazinele noastre. De la poliție am aflat că și de la celelalte din oraș. Cum naiba să ne resetăm ca nație, când lângă noi stau și trăiesc astfel de indivizi? Au familie, prieteni, cunoscuți care știu ce fac. Că din asta trăiesc.

Uitați-vă la ei cât sunt de tineri, bine îmbrăcați, hrăniți și buni de lucru! Complicele tocmai s-a întors din Germania. Avem nevoie de legi, domnule Predoiu, avem nevoie de asumare a realității existente, altfel ne ducem dracului cu toții, inclusiv noi, cei care am rămas, fraierii care mai vrem să facem ceva pentru țara asta”, a postat Rodica Dobraniș pe o rețea de socializare.

Foto: Rodica Dobraniș

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...