4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Aproape 300 de dispariții într-un an! Mai mult de jumătate dintre sesizări priveau minori!

Polițiștii bistrițeni au primit anul trecut aproape 300 de sesizări de persoane dispărute. Mai bine de jumătate dintre cazuri vizau minori dispăruți de acasă sau din centrele de plasament.

Tot la o zi și câteva ore, polițiștii bistrițeni erau „rugați” să găsească o persoană dispărută. Aceasta este media disparițiilor în anul 2021.

Conform bilanțului prezentat de IPJ BN, în 2021 au fost sesizate 285 de dispariții a unor persoane majore sau minore.

Mai bine de jumătate dintre cazuri priveau minori. Mai exact, anul trecut, 186 de sesizări vizau minori plecați din centrele de plasament sau de acasă.

Conform polițiștilor, NU au fost 186 de copii dispăruți, ci unii dintre ei au plecat din centrele de plasament sau de acasă în repetate rânduri. Un copil de la un centru de plasament are „la activ” zeci de dispariții, în ultimii ani.

Conform raportului IPJ BN, în 2021 au fost cu 13 sesizări de dispariții mai puține ca în 2020.

Totuși, 22 de persoane căutate la nivel național/internațional în 2020 și 2021, originare din județul nostru, sunt căutate și acum, în 2022.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: