12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Bogdan Ivan Gruia (deputatPSD BN), despre subvenția la motorină pentru agricultorii bistrițeni

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a comentat ieri în legătură cu subvenția la motorină pentru agricultorii bistrițeni.

Agricultorii bistrițeni vor avea de săptămâna asta Subvenția pentru motorina agricolă la 1,63 lei/litru. Echipa PSD a reactivat programul Tomata:

  • 4000 de euro pentru fiecare agricultor care cultivă minim 1000 de metri pătrați pentru roșii;
  • 1000 de euro pentru agricultorii care valorifică ardei, castraveți, fasole, salată, spanac și ceapă;
  • 3000 euro/cultură/ha/beneficiar pentru producția de usturoi valorificată în perioada 1 iunie – 21 decembrie;

„Îl felicit pe Adrian Chesnoiu, Ministrul Agriculturii, un profesionist și un român adevărat, alături de care PSD va reuși să sprijine agricultorii români!

Îi mulțumesc că a ținut cont de probleme agricultorilor și a primarilor din județul Bistrița-Năsăud pe care le-am discutat și pe care le-a rezolvat!

Pentru mine, sprijinul oamenilor, agricultorilor și oamenilor de afaceri din județul Bistrița-Năsăud este prioritatea 0! Contează faptele și oamenii care resolvă problemele!”, a mai transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: