14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Aproape 50 de refugiați ucraineni au fost tratați în Spitalul Județean de Urgență de la începutul războiului

Aproape 50 de refugiați din Ucraina au fost tratați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în ultima lună, de la debutul invaziei rusești. Este vorba despre refugiați care ne-au tranzitat județul și țara sau care s-au stabilit aici.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, în ultima lună au fost tratați în unitatea medicală 49 de ucraineni. Este vorba despre refugiați care se aflau în tranzit prin țara noastră, dar și care s-au stabilit aici.

Refugiații tratați în spitalul din Bistrița au ajuns la secțiile Boli Infecțioase, Pediatrie, Obstestrică-Ginecologie, Unitatea de Primiri Urgențe sau în Ambulatoriu.

Printre problemele medicale tratate în spital s-au numărat infecții de sezon la copii, urgențe stomatologice și chiar infecții cu Covid-19. În acest moment, pe teritoriul județului nostru se află peste 500 de refugiați din Ucraina.

Foto: Arhivă

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: