6.6 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aproape 900.000 de lei dați de CJ primăriilor! VEZI la ce trebuie să folosească acești bani:

Consilierii județeni vor aproba alocarea a aproape 900.000 de lei primăriilor din județ. Acești bani vor veni în ajutorul organizării unor licitații. Iar produsele vor ajunge la școli.

La nivel național se derulează programul pentru școli.

În județ, mai multe primării s-au „legat” să organizeze licitațiile pentru achiziția cornului, laptelui și fructelor pentru elevi.

Acestea au solicitat ajutor financiar din partea Consiliului Județean care a decis alocarea a 893.000 de lei din sume defalcate din TVA.

Întregul proiect de aprobare a acestor bani, cât și ce primește Consiliul Județean din TVA, și cum vrea să echilibreze bugetele locale pe 2020 – 2023, AICI:

10_PH repartizare sume corn

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!