12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Aquabis, amendată de polițiștii locali pentru pericolul de pe Năsăudului

Șoferii disperați au transmis sâmbătă câteva imgini cu două guri de canal din carosabil: un real pericol pentru mașini. Pentru gura de canal de pe strada Năsăudului, Poliția Locală Bistrița a amendat Aquabis cu 1.000 de lei.

Sâmbătă dimineața, mai mulți șoferi au semnalat redacției Bistrițeanul.ro faptul că pe două artere intens circulate există un mare pericol. Două guri de canal descoperite amenințau „să înghită” roțile autoturismelor.

Mai mult, aceștia susțineau că la dispeceratul Aquabis NU răspunde nimeni.

FOTO – Primim la redacție: Când capacele canalelor se transformă în pericol public, iar furnizorul de apă nu răspunde la telefon

Dacă pe Bulevardul Republicii, problema a fost „rezolvată rapid” după articol, de Primăria Bistrița, pe strada Năsăudului nu s-a întâmplat același lucru.

„Pe Bulevard, capacul de la canal pur și simplu a zburat. Nu înțelegem ce s-a întâmplat. A accelerat pe el… nu ne dăm seama. Că pur și simplu a zburat. Pe Năsăudului, acolo s-a crăpat colierul de susținere al capacului”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Aquabis, Ioan Șandru.

Pentru nesemnalizarea corespunzătoare de pe Năsăudului, Aquabis a fost amendat

Deși problema persista de câteva zile, iar semnalizarea pericolului a fost făcută de un echipaj de poliție, cei de la Aquabis nu au intervenit.

Astfel, pentru nesemnalizarea corectă a pericolului existent, Poliția Locală Bistrița a aplicat o amendă companiei Aquabis.

Conform procesului verbal emis de polițiștii locali, Aquabis a primit o amendă de 1.000 de lei. Totuși, poate plăti în termen de 15 zile suma minimă de 200 de lei.

Nu cred că au sunat oamenii și nu le-a răspuns nimeni. La dispecerat e cineva 24 din 24. Și eu am fost sâmbătă tot pe la dispecerat, pentru că avem mai multe probleme. Poate nu au sunat, sau nu au sunat unde trebuie”, a concluzionat Ioan Șandru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.