12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – Primim la redacție: Când capacele canalelor se transformă în pericol public, iar furnizorul de apă nu răspunde la telefon

Capacele a două canale de pe două dintre cele mai circulate străzi din municipiu s-au transformat în pericol public. Unul dintre ele a trimis un bistrițean cu mașina direct în service. După telefoane insistente la furnizorul de apă Aquabis unul dintre canale a fost sudat, însă nu de furnizorul de apă, în timp ce altul a blocat ieri toată ziua o bandă de circulație, pe Năsăudului.

Potrivit unui cititor Bistrițeanul.ro, un capac de canal desprins la intersecția dintre Bulevardul Republicii cu strada Lalelelor a trimis ieri după-masă, în plină oră de vârf, un șofer în service.

După „incident”, acesta a fost semnalizat cu un triunghi reflectorizant și cam atât. Reprezentanții Aquabis au fost de negăsit după mai multe ore în care au primit apeluri telefonice, iar problema a fost rezolvată de… Primăria Bistrița.

Tot de ieri dimineață, pe Năsăudului este blocată o bandă de circulație tot de un canal „răzleț”. De data aceasta, reprezentanții Aquabis nu au putut fi deloc de găsit pentru a rezolva problema. Capacul a fost semnalizat de un echipaj de poliție și cam atât.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Nu am văzut nici un polițist local sa dirijeze traficul, acesti gardieni ai galaxiei, în număr de peste 90 în Bistrița, cu salarii demne de invidiat, apară doar la cafele prin benzinării și sub poată în piață centrala unde își fac veacul sau prin birouri…ca doar fac parte din primărie!!! Dl primar propun desfintarea aceste instituții patizitare, papatoare de bani publici, fără beneficii pentru noi cetățenii, sau intrati cu buldozerul și scoateți din birouri, benzinării și de sub mult prea cunoscuta poarta de la buletine !!!!

    • I-am cautat, n-ai grija. Dar erau pe coclauri, unde-i chemi tu să sudeze capace de canale și amendeze mame la care le plang sugarii și te deranjează când asculți manele la maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?