7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Cadou la pensionarea profesoarei Olimpia Berințan: Clasa de Mate CNAM, prima pe țară la BAC, la acest profil

Absolvenții Matematică – tehnologic de la CNAM au reușit să se claseze pe locul I național, după media la BAC la acest profil. Acest rezultat vine ca un cadou de pensionare pentru cea care le-a fost profesoară de matematică, Olimpia Berințan.

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița a ”adjudecat” locul I național cu cele mai mari medii pe profilul Matematică – Tehnologic.

Conform platformei BAC+, elevii bistrițeni au avut media de 9,13, surclasând cu 0,12 Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din București.

La profilul Matematică – informatică, locul I național e adjudecat de Liceul teoretic ”M. Kogălniceanu” Vaslui, județul nostru având locul 21, cu o medie de 9,46, obținută de elevii de la CNLR.

La Matematică – pedagogică, locul întâi e adjudecat de un colegiu din București, BN având primul reprezentant, pe locul 20 – Liceul de Muzică Tudor Jarda.

Tot un colgiu din București este pe locul I și la profilul Matematică – Științe naturale, iar Bn are primul reprezentant pe locul 45 – CNLR.

Locul I național obținut de elevii de la CNAM vine ca un ”cadou de pensionare” pentru cea care le-a fost profesoară de matematică.

Este ca un cadou oferit colegei mele, Olimpia Berințan. Acesta a fost ultimul ei an în învățământ, deci rezultatele obținute sunt ca un cadou de pensionare. Sunt foarte mândră și de elevi și de munca depusă de colega mea” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, profesoara Daria Stoleru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Felicitari doamnei prof. Olimpia Berințan! Felicitari intregii catedre de matematica de la Colegiul National Andrei Muresanu Bistrita! Felicitari parintilor elevilor si in primul rand felicitari elevilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...