13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Cadou la pensionarea profesoarei Olimpia Berințan: Clasa de Mate CNAM, prima pe țară la BAC, la acest profil

Absolvenții Matematică – tehnologic de la CNAM au reușit să se claseze pe locul I național, după media la BAC la acest profil. Acest rezultat vine ca un cadou de pensionare pentru cea care le-a fost profesoară de matematică, Olimpia Berințan.

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița a ”adjudecat” locul I național cu cele mai mari medii pe profilul Matematică – Tehnologic.

Conform platformei BAC+, elevii bistrițeni au avut media de 9,13, surclasând cu 0,12 Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din București.

La profilul Matematică – informatică, locul I național e adjudecat de Liceul teoretic ”M. Kogălniceanu” Vaslui, județul nostru având locul 21, cu o medie de 9,46, obținută de elevii de la CNLR.

La Matematică – pedagogică, locul întâi e adjudecat de un colegiu din București, BN având primul reprezentant, pe locul 20 – Liceul de Muzică Tudor Jarda.

Tot un colgiu din București este pe locul I și la profilul Matematică – Științe naturale, iar Bn are primul reprezentant pe locul 45 – CNLR.

Locul I național obținut de elevii de la CNAM vine ca un ”cadou de pensionare” pentru cea care le-a fost profesoară de matematică.

Este ca un cadou oferit colegei mele, Olimpia Berințan. Acesta a fost ultimul ei an în învățământ, deci rezultatele obținute sunt ca un cadou de pensionare. Sunt foarte mândră și de elevi și de munca depusă de colega mea” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, profesoara Daria Stoleru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Felicitari doamnei prof. Olimpia Berințan! Felicitari intregii catedre de matematica de la Colegiul National Andrei Muresanu Bistrita! Felicitari parintilor elevilor si in primul rand felicitari elevilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.