16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Cadou la pensionarea profesoarei Olimpia Berințan: Clasa de Mate CNAM, prima pe țară la BAC, la acest profil

Absolvenții Matematică – tehnologic de la CNAM au reușit să se claseze pe locul I național, după media la BAC la acest profil. Acest rezultat vine ca un cadou de pensionare pentru cea care le-a fost profesoară de matematică, Olimpia Berințan.

Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița a ”adjudecat” locul I național cu cele mai mari medii pe profilul Matematică – Tehnologic.

Conform platformei BAC+, elevii bistrițeni au avut media de 9,13, surclasând cu 0,12 Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din București.

La profilul Matematică – informatică, locul I național e adjudecat de Liceul teoretic ”M. Kogălniceanu” Vaslui, județul nostru având locul 21, cu o medie de 9,46, obținută de elevii de la CNLR.

La Matematică – pedagogică, locul întâi e adjudecat de un colegiu din București, BN având primul reprezentant, pe locul 20 – Liceul de Muzică Tudor Jarda.

Tot un colgiu din București este pe locul I și la profilul Matematică – Științe naturale, iar Bn are primul reprezentant pe locul 45 – CNLR.

Locul I național obținut de elevii de la CNAM vine ca un ”cadou de pensionare” pentru cea care le-a fost profesoară de matematică.

Este ca un cadou oferit colegei mele, Olimpia Berințan. Acesta a fost ultimul ei an în învățământ, deci rezultatele obținute sunt ca un cadou de pensionare. Sunt foarte mândră și de elevi și de munca depusă de colega mea” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, profesoara Daria Stoleru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Felicitari doamnei prof. Olimpia Berințan! Felicitari intregii catedre de matematica de la Colegiul National Andrei Muresanu Bistrita! Felicitari parintilor elevilor si in primul rand felicitari elevilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...