20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Aquabis: Avarie, în Telciu. O stradă din Năsăud, fără apă potabilă mâine

O avarie a fost semnalată în această după-amiază, în Telciu – anunță Aquabis. Localnicii rămân fără apă potabilă până mâine. Probleme, și pe o stradă din Năsăud, unde se va sista apa mâine.

„Din cauza unor probleme tehnice apărute la Stația de Tratare a Apei din Telciu, suntem nevoiți să sistăm TOTAL furnizarea apei potabile în toată localitatea TELCIU”, anunță Aquabis.

Apa potabilă se va sista în Telciu începând de astăzi 7 iunie 2021, orele 17.30 până marți 8 iunie 2021, orele 14.00.

Tot marți , 08 iunie 2021, între orele 08.00 – 15.00, se va sista furnizarea apei potabile în  NĂSĂUD. pe str. George Coșbuc. 

În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!