-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

VIDEO: Caravana copilăriei, în această săptămână, în cartierele Bistriței! Și la Ghinda!

Momente speciale, pline de culoare și veselie, pentru copiii din cartierele Bistriței. În această săptămână, Caravana Copilăriei poposește la ei. Chiar și la Ghinda!

Cu ocazia Zilei Copilului, Primăria Bistrița a organizat două spectacole de teatru de păpuși. Au putut participa copiii care au venit însoțiți de părinți vaccinați.

Primăria Bistrița: Spectacole de 1 Iunie pentru copiii cu părinți vaccinați

Pentru copiii din cartierele Bistriței, Caravana Copilăriei ajunge în această săptămână.

„Caravana a fost azi la Sărata, și urmează celelalte cartiere. Copiii vor primi dulciuri, rechizite, jucării, cărți. Iar actorii teatrului „Alexandru Misiuga” îi vor bucura prin reprezentații”, a explicat Ioan Turc.

Caravana ajunge, în mod normal, la grădinițe și școli. Cartierul Ghinda NU are însă unitate școlară.

Caravana va ajunge inclusiv la Ghinda. Într-o după-masă”, a asigurat edilul.

În săptămâna 7-11 iunie „Caravana Copilăriei” va poposi la școlile și grădinițele din localitățile componente, iar cei mici vor avea parte de numeroase activități distractive și cadouri”, era anunțul postat inițial pe pagina Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...