14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

VIDEO: Caravana copilăriei, în această săptămână, în cartierele Bistriței! Și la Ghinda!

Momente speciale, pline de culoare și veselie, pentru copiii din cartierele Bistriței. În această săptămână, Caravana Copilăriei poposește la ei. Chiar și la Ghinda!

Cu ocazia Zilei Copilului, Primăria Bistrița a organizat două spectacole de teatru de păpuși. Au putut participa copiii care au venit însoțiți de părinți vaccinați.

Primăria Bistrița: Spectacole de 1 Iunie pentru copiii cu părinți vaccinați

Pentru copiii din cartierele Bistriței, Caravana Copilăriei ajunge în această săptămână.

„Caravana a fost azi la Sărata, și urmează celelalte cartiere. Copiii vor primi dulciuri, rechizite, jucării, cărți. Iar actorii teatrului „Alexandru Misiuga” îi vor bucura prin reprezentații”, a explicat Ioan Turc.

Caravana ajunge, în mod normal, la grădinițe și școli. Cartierul Ghinda NU are însă unitate școlară.

Caravana va ajunge inclusiv la Ghinda. Într-o după-masă”, a asigurat edilul.

În săptămâna 7-11 iunie „Caravana Copilăriei” va poposi la școlile și grădinițele din localitățile componente, iar cei mici vor avea parte de numeroase activități distractive și cadouri”, era anunțul postat inițial pe pagina Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...