6.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

Primăria Bistrița: Spectacole de 1 Iunie pentru copiii cu părinți vaccinați

Primăria Bistrița oferă copiilor, de ziua lor, două spectacole. Pe lângă că participarea e condiționată de numărul de locuri, mai există un hop. Părinții copilului trebuie să fie vaccinați anti-COVID.

Marți este 1 iunie, ZIua Copilului.

Dacă pentru adolescenții cu vârste între 16 – 18 ani se pregătește o campanie de vaccinare, pentru copii se oferă spectacole.

Piesele de teatru pentru copii sunt ”oferite” de Primăria Bistrița. E vorba de teatru de păpuşi „Capra cu trei iezi” şi „Povestea lui Repezilă” susţinute de către Trupa de teatru „Alexandru Misiuga”.

Dat fiind contextul pandemic, e nevoie de rezervare, locurile fiind limitate.

Spectacolele sunt gratuite, iar accesul în sală se va face cu rezervare prealabilă la sediul Palatului Culturii, în limita a 200 de locuri / spectacol„ anunță municipalitatea.

Așa cum e normal, fiind teatru de păpuși, copiii vor avea cu ei un însoțitor. Iar aici apare cea de-a doua condiționare de participare. Însoțitorul trebuie să fie VACCINAT ANTI – COVID.

Însoţitorii adulţi vor trebui să prezinte la intrare dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, potrivit Hotărârii CNSU nr. 32/27.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextual evoluţiei pandemiei de Covid 19 şi completarea Hotărârii CNSU nr. 28/14.05.2021” anunță Primăria Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Respectiva hotărâre a CNSU întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de incitare la ură sau discriminare prevăzută de Codul Penal art.369 . Cei care sunt refuzați pe motiv de nevaccinare să depună plângere penala împotriva celor care îi împiedică să participe la spectacol sau in alte situații similare. Până la urmă se va face dreptate, și toți mincinoșii vor plăti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...