20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Aquabis: Avarie pe Cuza Vodă şi Arţarilor. Probleme, şi în Lunca Ilvei

O avarie accidentală s-a produs în noaptea de luni/marțI în jurul orei 04.00, în Bistriţa! Din acest motiv, s-a sistat furnizarea apei potabile PARȚIAL în zona străzii Cuza Vodă – Arţarilor.

Locuitorii de pe strada Cuza Vodă şi Arţarilor au rămas, de azi-noapte, fără apă potabilă. Motivul? O avarie accidentală produsă în zona respectivă.

Reprezentanţii Aquabis anunţă că au fost nevoiţi să sisteze apa potabilă.

Lucrările de remediere sunt în plină desfăşurare. Reluarea furnizării apei va fi posibilă pe străzile Cuza Vodă şi Arţarilor la finalizarea lucrărilor .

Tot astăzi, 10 septembrie 2019, între orele 08.00 – 14.00  se va SISTA TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Lunca Ilvei. În acest interval orar se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Între orele 18.30 – 22.00, se va SISTA TOTAL furnizarea apei potabile în Prundul Bârgăului, pe străzile Valea Ciorii şi Bistricioarei. Parţial, se va sista apa şi în Bistriţa Bârgăului. În acest interval orar se vor executa  lucrări de remediere a unei avarii produse de Dimex.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi  ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii din Lunca Ilvei afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!