8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Aquabis: Cinci localități din județ rămân astăzi fără apă

Patru localități din județ rămân astăzi fără apă, pentru câteva ore, anunță Aquabis. 

„Astăzi, 8 aprilie 2020, de la ora 09:00 până la ora 16:00, se va sista TOTAL  furnizarea apei potabile în patru localități din Bistrița-Năsăud. Vor fi afectate localitățile Budacu de Jos, Buduș, Monariu și Simionești”, anunță Aquabis.

În acest interval se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă. 

De la ora 12:30  până la ora 16:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile și în Bistrița Bîrgăului, pe străzile Tapițerilor și Tabra.

În acest interval se vor executa unele lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

Tot astăzi, 8 aprilie 2020, de la ora 18:30 până la ora 20:30, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Bistrița, pe strada Nicolae Bălcescu. În acest interval se vor executa  lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: