10.7 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Aquabis: Defecțiune în Unirea, pe rețeaua de distribuție a apei!

O defecțiune s-a produs azi-noapte, pe rețeaua de distribuție a apei din Unirea. Vor fi afectați inclusiv locuitorii de pe Valea Slătiniței:

Începând din 10 ianuarie 2020, de la orele 22:30 se va sista PARȚIAL furnizarea apei potabile în municipiul Bistrița, Cartier Unirea ( inclusiv Valea Slătiniței). Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei. Situația va persista până la finalizarea reparațiilor” – anunță Aquabis.

Totodată, astăzi, 11 ianuarie 2020, între orele 14:15 – 20:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Ciceu Giurgești spre Dumbrăveni. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni aparute pe conducta de distribuție a apei la o supra tranversare.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: