16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Aquabis: Fără apă astăzi, în Tiha Bârgăului şi Năsăud

Locuitorii din Tiha Bârgăului şi Năsăud rămân astăzi fără apă potabilă, pentru câteva ore, datorită unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei.

Astăzi, 25 noiembrie 2019, între orele 10:00 – 13:00, se va sista parţial furnizarea apei potabile în localitatea Tiha Bîrgăului.

Tot azi, între orele 11:30 – 16:00, se  va sista total furnizarea apei reci şi în localitatea Năsăud, pe strada Valea Caselor, datorită unui defect stradal, apărut pe conducta de distribuție a apei potabile.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de această măsură sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!