10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, în Bistrița și alte 11 localități ale județului

Unsprezece localități din Bistrița-Năsăud rămân astăzi, 13 iulie 2022, fără apă potabilă – anunță Aquabis. Motivul? A apărut o problemă la rezervorul din Dealul Jelnei.

Datorită unei probleme pe conducta de aducțiune care alimentează rezervorul din Dealul Jelnei, astăzi 13 iulie 2022, se va sista TOTAL furnizarea apei în unsprezece localități ale județului.

Vor fi afectate localitățile Valea Jenei, Jelna, Budacul de Jos, Buduș, Simionești, Monariu, Orheiul Bistriței, Șesul Orheiului, Satul Nou și Pietriș.

Reluarea furnizării apei potabile va fi posibilă după remedierea incidentului. Mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis cei de la Aquabis.

Tot astăzi, 13 iulie, „din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei, suntem nevoiți să sistăm furnizarea apei potabile, din această seară, în localitățile Nimigea de Jos, Nimigea de Sus, Mogoșeni, Cociu, Tăure, Mintiu, Mocod și Florești.  Reluarea furnizării apei se va face după efectuarea lucrărilor de remediere a avariei”, a transmis Aquabis. 

De la orele 17.00, se sistează furnizarea apei potabile în Bistrița – Cartier Unirea – parțial, în zona spre Livezile. 

Reluarea furnizării apei se va face după efectuarea lucrărilor de remediere a unei avarii.

De la ora 09:45, până mâine, 14 iulie 2022 la ora 18:00, se va sista TOTAL  furnizarea apei potabile în localitatea Corvinești, pe strada Păduricii.

În acest interval  orar se vor executa lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

„Datorită unei avarii accidentale pe conducta de distribuție a apei potabile, se  va resimți LIPSĂ PRESIUNE sau chiar LIPSĂ APĂ, în localitatea Valea Poienii, de astăzi 13 Iulie 2022 de la ora 15:00, până  mâine 14 Iulie 2022 la ora 12:00. Mulțumim pentru înțelegere”, au mai transmis cei de la Aquabis.

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....