Aquabis: Se întrerupe apa potabilă astăzi, în zona aerodromului din Bistrița

0
408

Se întrerupe apa potabilă astăzi, 18 ianuarie 2023, pe câteva străzi din zona aerodromului din Bistrița, anunță Aquabis.

Astăzi, 18 ianuarie 2023, între orele 09.30 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile în BISTRIȚA pe str. Aerodromului, H. Coandă, Aviației, E Caragiani și celelalte străzi adiacente din Zona Aerodrom.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii .

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Menționăm că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată. Ea este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate.

Din acest motiv, în unele situații, anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității). Pentru acest fapt – înainte de consum – vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.