18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

6 posturi vacante, în Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud

Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud anunță că se fac alegeri pentru ocuparea unor posturi vacante în structura de conducere. Sunt disponibile și posturi pentru elevii creativi, talentați în Biroul de Presă.

Consiliul Elevilor este structura care apără drepturile și interesele elevilor la nivel școlar, județean și național. Acesta contribuie la îmbunătățirea sistemului educațional și aduce în atenția publică opinia și nevoile elevilor.

În cadrul Consiliului Județean al Elevilor, tinerii își pot alege reprezentanții în mod democratic, pot formula puncte de vedere și pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă. Astfel își aduc contribuția la clădirea unui spațiu educațional sigur și centrat pe elev.

Tinerii care își doresc să fie un factor activ al schimbării au acum șansa să se implice și mai mult. Ei îi por reprezenta pe elevii din Bistrița-Năsăud candidând pe unul dintre posturile vacante în conducerea Consiliului.

Este vorba de următoarele posturi:

  • Vicepreședinte (1 post)
  • Director al departamentului PR și comunicare (1 post)
  • Director al departamentului Avocatul elevului (1 post)
  • Director al departamentului Cultură și programe școlare” (1 post)
  • Director al departamentului pentru Învățământ gimnazial și teoretic (1 post)
  • Director al departamentului pentru Învățământ profesional, tehnic și vocațional (1 post)

De asemenea toții tinerii creativi, talentați și care doresc să facă o diferență au ocazia să candideze pe una dintre funcțiile vacante din Biroul de presă al Consiliului Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud:

  • Redactor (2 posturi)
  • Ilustrator (2 posturi)
  • Fotograf (2 posturi)
  • Web developer (1 post)

Elevii care doresc să afle mai multe informații pot să contacteze Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud pe rețelele de socializare:

Consiliul Județean al Elevilor este o șansă unică pentru orice elev care își dorește să se implice. Pentru orice elev cu inițiativă și viziune care își dorește să schimbe ceva în bine pentru el și pentru colegii lui.

Mișcarea de reprezentare a elevilor la nivel județean oferă oportunitatea de a te dezvolta și îți oferă o nouă perspectivă care te poate ajuta pe tot parcursul vieții. Consiliul Elevilor înseamnă muncă, determinare, pasiune și te poate aduce alături de persoane cu aceleași scopuri care îți pot deveni în scurt timp cei mai buni prieteni”, au transmis cei de la Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!