17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

PSD Bistrița, despre optica administrației Turc: Prea mare diferența între realitatea din oraș și cea prezentată de primărie

PSD Municipiul Bistrița a comentat, într-o postare pe pagina de Facebook, în legătură cu „optica administrației Turc”.

Ciudată rău de tot, chiar păguboasă, este optica administrației Turc, atunci când lăsăm deoparte cuvintele pompoase folosite de edil.

Vom începe să exemplificăm în serial aceste bâlbe, pentru că este prea mare diferența între realitatea din oraș și cea prezentată de primărie. Deci:

Administrația Turc închide în luna decembrie Bulevardul Republicii ca să… pună gazon. Este evident sezonul cel mai nimerit pentru creșterea ierbii.

Bineînțeles, lucrarea este gata doar pe jumătate, în buna tradiție a ratării termenelor propuse chiar de domnul Turc.

De asemenea, în oglindă, după ce s-a lăudat că avem cel mai mare patinoar din țară, care va funcționa 12 luni pe an, (interesantă apetența pentru mărimi), domnul primar Turc se răzgândește și decide de la sine putere ca acesta să nu funcționeze. Și să facă bani un privat (bravo lui!), iar 750.000 de lei stau pe tușă în așteptarea probabil a verii”, transmit cei de la PSD Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Turc a demonstrat ca nu are habar de nimic, a demonstrat ca este o persoana slabă umila, habarnista. Politia locala își face de cap, umbla lela cu mașini noi, dar toate trotuarele sunt blocate de bizoni care parchează aiurea. Șantierele din oras sunt vraiște, nimeni din primărie nu vede….marele administrator Turc nu administrează nimic. Propun sa externalizam funcția de primar, pote vine vre-un privat care face treaba, este singura șansă pana la următoarele alegeri!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.