12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

PSD Bistrița, despre optica administrației Turc: Prea mare diferența între realitatea din oraș și cea prezentată de primărie

PSD Municipiul Bistrița a comentat, într-o postare pe pagina de Facebook, în legătură cu „optica administrației Turc”.

Ciudată rău de tot, chiar păguboasă, este optica administrației Turc, atunci când lăsăm deoparte cuvintele pompoase folosite de edil.

Vom începe să exemplificăm în serial aceste bâlbe, pentru că este prea mare diferența între realitatea din oraș și cea prezentată de primărie. Deci:

Administrația Turc închide în luna decembrie Bulevardul Republicii ca să… pună gazon. Este evident sezonul cel mai nimerit pentru creșterea ierbii.

Bineînțeles, lucrarea este gata doar pe jumătate, în buna tradiție a ratării termenelor propuse chiar de domnul Turc.

De asemenea, în oglindă, după ce s-a lăudat că avem cel mai mare patinoar din țară, care va funcționa 12 luni pe an, (interesantă apetența pentru mărimi), domnul primar Turc se răzgândește și decide de la sine putere ca acesta să nu funcționeze. Și să facă bani un privat (bravo lui!), iar 750.000 de lei stau pe tușă în așteptarea probabil a verii”, transmit cei de la PSD Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Turc a demonstrat ca nu are habar de nimic, a demonstrat ca este o persoana slabă umila, habarnista. Politia locala își face de cap, umbla lela cu mașini noi, dar toate trotuarele sunt blocate de bizoni care parchează aiurea. Șantierele din oras sunt vraiște, nimeni din primărie nu vede….marele administrator Turc nu administrează nimic. Propun sa externalizam funcția de primar, pote vine vre-un privat care face treaba, este singura șansă pana la următoarele alegeri!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!