17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Aquabis: Locuitorii comunei Rodna și Bistrița Bârgăului rămân fără apă în această seară

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unei avarii apărute pe rețeaua de distributie a apei, Aquabis anunță întreruperea furnizării apei potabile , astăzi 28.05.2024, între orele 18:30 – 22:00 (estimativ) în localitatea Rodna – total.

UPDATE: Din cauza lipsei de energie electrică în localitatea Bistrița-Bârgăului, nu putem functiona cu Statia de tratare a apei până la remedierea defecțiunii de către Distribuție Energie Electrică –Sucursala Bistrița.

Măsura este necesară pentru spălarea și dezinfectarea rezervoarelor și filtrelor din Stația de Tratare a apei.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Pentru sprijin și informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon: 0263213117 și 0372742478.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!