4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aquabis: Lucrări de dezinfectare, în Bistrița Bârgăului. Cât timp vor fi afectați localnicii

Se execută astăzi, 15 martie 2021, lucrări de spălare și dezinfectare a rezervorului, în Bistrița Bârgăului – anunță Aquabis. Cât timp vor fi afectați localnicii:

Astăzi, 15 martie 2021 – de la ora 09:00 până la ora 13:00 – locuitorii din Bistrița Bârgaului vor rămâne parțial fără apă potabilă.

Măsura se datorează faptului că în zonă se execută lucrări de spălare și dezinfectare a rezervorului care alimentează localitatea Bistrița Bârgăului.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!