6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

TRAGEDIE: Copilă de 9 ani moartă după un atac de panică! La autopsie a ieșit pozitivă cu COVID!

Un caz șocant a tulburat comunitatea din Tureac, și nu numai. O copilă de 9 ani a murit, după un atac de panică. Din nefericire, la autopsie a arătat și faptul că era infectată cu COVID.

Joi, 11 martie 2021, comunitatea din Tureac a fost zguduită de un caz…pe cât de stupid pe atât de șocant!

Georgiana, de 9 anișori, acuza dureri de burtică și stări de greață. Medicul din comună i-a administrat un tratament, iar apoi a mers acasă.

Seara s-a simțit din nou rău, așa că mama ei a vrut să cheme ambulanța. Fetița a văzut o autospecială ce trecea prin zonă, în drum spre un alt caz, și a făcut atac de panică. A căzut lată jos” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

Familia a cerut ajutor, iar echipajul pe care Giorgiana îl văzuse, s-a oprit să-i acorde ajutor. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de a o readuce la viață, micuța a murit.

La autopsie i-a ieșit că a murit înecată cu vomă, în termeni mai pe înțelesul tuturor. Dar medicului care a făcut autopsia i s-a părut ceva în neregulă la plămâni, că ar arăta ca și plămânii afectați de coronavirus, așa că a decis să-i facă și un test. Iar rezultatul a fost pozitiv” a mai spus Vasile Șut.

Din acest motiv, copila a fost înmormântată ieri, pe repede-nainte, conform protocolului în caz de persoană infectată cu COVID. Familia fetiței – părinți și ceilalți doi copii ai lor – au fost plasați în izolare.

Întreaga comunitate o deplânge pe Georgiana.

De astăzi, din clasa a II-a B, va lipsi zilnic Georgiana Capra și nu va mai spune „Prezent” niciodată…

De azi, Georgiana nu mai e elevă a Școlii Gimnaziale Tureac, ci e un înger sau o stea printre copiii din Ceruri.

Te vom purta mereu în suflet, așa frumoasă, veselă, isteață și cuminte cum ai fost!

Sperăm să ajungă până la tine dragostea noastră. Golul pe care l-ai lăsat e infinit mai mare decât banca de la școală.

Adio, fetiță minunată!

Colegii de clasa și doamna învățătoare Doinița Lacatiș

Întreg colectivul scolii este alături de familia greu încercată. Dumnezeu sa va dea putere și mângâiere în acest moment atât de dureros” a fost mesajul postat joi noaptea pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Tureac.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, multă putere și Dumnezeu să vă mângâie!

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.