20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Deputatul Suciu: Am făcut proiect de lege pentru acordarea voucherelor de vacanță și la privat!

Voucherele de vacanță sunt un bonus dat angajaților la Stat. Deputatul Daniel Suciu a anunțat că a făcut un proiect de lege prin care să se poată acorda astfel de vouchere și celor de la privat. ”Sper ca toți colegii mei parlamentari bistrițeni să-l susțină!” a declarat social- democratul.

Angajații de la Stat primesc, în prezent, vouchere de vacanță în valoare de 1.450 de lei.

În cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD BN, deputatul Daniel Suciu a declarat că a făcut un proiect de lege prin care să se poată acorda un astfel de bonus și angajaților din mediul privat.

Săptămâna trecută, proiectul meu de lege a fost discutat inclusiv în Biroul Permanent Național al PSD. Am susținerea partidului. A fost complicat pentru că a trebuit să modific patru acte normative. Pentru că colegii mei parlamentari au spus că vor susține orice proiect de lege benefic pentru bistrițeni, și pentru cetățenii țării, câte un exemplar din acest proiect de lege va ajunge la biroul colegilor mei: Diana Morar, Ovidiu Florean, Robert Sighiartău și a colegului de la USR. Deci cu acest proiect de lege dăm posibilitatea agenților economici să acorde vouchere de Vacanță propriilor angajați, cu reducerea impozitului pe venit” a declarat Daniel Suciu.

Deputatul a subliniat faptul că, într-o oarecare măsură, acordarea voucherelor de vacanță a mai salvat din domeniul turismului, atât de afectat mai ales în ultimul an.

La fiecare 63.000 de lei prin voucherele de vacanță, se păstrează sau se creează un loc de muncă în domeniul turismului„ a explicat Daniel Suciu.

[arve url=”https://youtu.be/IS_iM982x9Y” maxwidth=”900″ aspect_ratio=”16:9″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...