6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aquabis: Lucrări de dezinfectare, la Stația de Tratare a Apei din Bistrița Bârgăului

Se vor executa lucrări de dezinfectare, astăzi, 24 septembrie 2021, la Stația de Tratare a Apei din Bistrița Bârgăului. Cât timp vor fi afectați locuitorii:

Astăzi, 24 septembrie 2021, între orele 10.00 – 15.00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Bistrița Bârgăului.

În acest interval orar se vor efectua lucrări de dezinfectare în Stația de Tratare a Apei.

Rugăm consumatorii din localitate să nu folosească apa în scop potabil după orele 15.00, circa o oră, două”, transmit reprezentanții Aquabis.

Între orele 13.00 – 15.00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitățile CHIUZA și PIATRA. În acest interval orar se vor efectua lucrări de remediere a unei avarii. 

*****

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!