4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

CUM arată chestionarele pentru vaccinarea anti-COVID, disponibile în școli începând de azi

Chestionarul privind vaccinarea copiilor, ce va fi completat de părinți, ajunge astăzi în școli. CUM arată și ce întrebări cuprinde:

Începând de astăzi, în unitățile de învățământ vor fi disponibile chestionare pentru părinți. Acesta nu este obligatoriu și va fi pus la dispoziția părinților în vederea completării.

Acest chestionar NU constituie acordul pentru vaccinare. Totuși, dacă părintele completează că ar dori vaccinarea copilului său, atunci vaccinarea se va efectua numai cu acordul informat, exprimat în scris, în prezența părintelui/tutorelui legal al copilului.

Documentul ce va fi disponibil în școli este acesta:

Deoarece NU necesită semnătură, poate fi descărcat de AICI și transmis unității de învățământ prin mail.

Persoana desemnată pentru protecția sanitară la nivelul unității de învățământ, în conformitate cu dispozițiile ordinului comun al ministrului Sănătății și al ministrului Educației, va transmite Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) chestionarele completate de către părinți/tutori legali.

Ministerul Educației a explicat că scopul completării chestionarului este sprijinirea celor care doresc să se vaccineze și beneficiază de acordul informat, exprimat în scris, al părinților sau reprezentanților legali, prin organizarea de echipe mobile de vaccinare în școli de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) și Direcțiile de Sănătate Publică.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.