16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Aquabis: Nu va fi apă potabilă în Rebrișoara, astăzi până la prânz!

Aquabis anunță că astăzi, până la prânz, nu va fi apă potabilă în Rebrișoara, pe o anumită stradă. Care este motivul:

Astăzi, 22 martie 2019 între orele – 08:00 – 12:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Rebrișoara strada Gersa, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe rețeaua de distribuție a apei.

Tot astăzi, între orele 12:15 – 15:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Năsăud, pe strada T. Tudoran  și Gării pentru remedierea unei defecțiuni pe rețeaua de distribuție.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm să  lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.  Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.