24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

AQUABIS: Patru localități rămân fără apă. Rezervorul NU mai are apă

Astăzi, 05.07.2022,  de la orele 20.30 este  sistată  furnizarea apei potabile în localitățile:

  • MONARIU
  • BUDUȘ
  • SIMIONEȘTI
  • și BUDACU DE JOS

Reluarea furnizării apei va putea fi posibilă după ce nivelul de apă din rezervoarele de acumulare  vor atinge niveluri care să ne permită continuitatea furnizării.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei ( creșterea turbidității ), fapt pentru care vă rugăm ca înainte de consum să lăsaţi  să curgă apa  câteva minute pentru limpezire.

AQUABIS S.A își cere scuze față de consumatori pentru  disconfortul apărut în acest interval .

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.