5.6 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

AQUABIS: Precizări referitoare la parametrii calitativi ai apei

AQUABIS SA transmite, într-un comunicat, câteva precizări referitoare la parametrii calitativi ai apei. Societatea îi asigură pe consumatori că apa de la robinet se poate consuma cu încredere.

Cerințele privind calitatea apei potabile sunt stabilite prin Legea nr. 458 / 2002 republicată. Aceasta admite un procent de 5% probe necorespunzătoare microbiologic din totalul probelor recoltate într-un an calendaristic.

Aquabis S.A. se încadrează în acest standard, numărul de analize necorespunzătoare fiind sub limita admisă de lege.

Amintim că laboratoarele noastre sunt acreditate RENAR, astfel că acestea dispun de toate resursele necesare executării analizelor în cele mai optime condiții pentru asigurarea acurateții rezultatelor”, se mai precizează în comunicat.

De asemenea, calitatea apei pe parcursul tuturor etapelor procesului de tratare este atent monitorizată 24 din 24 ore, în laboratoarele de determinări fizico-chimice, activitatea desfășurându-se continuu.

Este important de menționat faptul că în următoarele localități societatea Aquabis S.A. nu prestează servicii sau le prestează parțial, după cum urmează:

  • Măgura Ilvei (Arșița)
  • Ilva Mare
  • Leșu (în proporție de 20%)
  • Parva
  • Rebra
  • Romuli
  • Șanț (în proporție de 30%)
  • Târlișua (în proporție de 40%)

Având în vedere cele precizate, Aquabis S.A. îi asigură pe consumatori că apa de la robinet se poate consuma cu încredere. Chiar dacă este drum lung din uzinele de producție a apei până la robinetele consumatorilor, misiunea noastră este să ne asigurăm că apa care ajunge la consumator respectă parametrii calitativi”– se mai precizează în comunicatul Aquabis semnat de directorul general, ing. Ioan Șandru.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...