-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

EXTRA: Prin aplicația Transmixt, disponibilă pe Google Play și AppStore, îți plătești biletul cu telefonul mobil! Alte avantaje

Prin aplicația Transmixt, compania de transport în comun bistrițeană devine primul operator din județ racordat la tehnologia modernă. Bistrițenii au acum posibilitatea să-și planifice călătoriile, și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil. alte avantaje:

Aplicația Transmixt o aplicație pentru mobil disponibilă pe Google Play și AppStore, locuitorii din județ pot să-și planifice călătoriile, și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil.

Transmixt devine astfel primul operator de transport în comun din Bistrița-Năsăud care pune la dispoziția călătorilor modalități de e-ticketing.

Aplicația Transmixt este destinată celor care folosesc des transportul în comun pentru a ajunge în diferite locuri din oraș, fiind utilizabilă încă de la finalul lunii februarie.

Ea le permite călătorilor planificarea călătoriilor și un routing plan, cu ajutorul hărților Google integrate. De asemenea, se pot achiziționa și gestiona biletele de călătorie, dar și utilizarea telefonului mobil pentru validarea călătoriilor în autobuze.

Aplicația Transmixt permite și o monitorizare a istoricului achizițiilor biletelor deja utilizate, dar și posibilitatea de a seta multiple puncte de interes din oraș sau din cartierele Bistriței.

Oriunde ai vrea să ajungi, noi îți stăm la dispoziție! Cumpără-ți în doar câteva secunde biletul prin aplicația TransMiXt și hai să pornim…!

Știm cât de stresantă poate fi agitația din trafic. Din fericire, călătoriile cu autobuzul sunt diferite și ideale pentru câteva minute de relaxare până la destinație”, subliniază cei de la Transmixt.

Mai mult, dacă se întâmplă să rămâi fără baterie la telefonul mobil, Transmixt îți oferă soluția salvatoare:

Nu te îngrijora. Ai posibilitatea de a-ți reîncărca device-ul cât mai rapid și eficient cu porturile USB din orice autobuz Transmixt. Astfel, îți poți continua călătoria liniștit”, ne asigură compania.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: