8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

EXTRA: Prin aplicația Transmixt, disponibilă pe Google Play și AppStore, îți plătești biletul cu telefonul mobil! Alte avantaje

Prin aplicația Transmixt, compania de transport în comun bistrițeană devine primul operator din județ racordat la tehnologia modernă. Bistrițenii au acum posibilitatea să-și planifice călătoriile, și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil. alte avantaje:

Aplicația Transmixt o aplicație pentru mobil disponibilă pe Google Play și AppStore, locuitorii din județ pot să-și planifice călătoriile, și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil.

Transmixt devine astfel primul operator de transport în comun din Bistrița-Năsăud care pune la dispoziția călătorilor modalități de e-ticketing.

Aplicația Transmixt este destinată celor care folosesc des transportul în comun pentru a ajunge în diferite locuri din oraș, fiind utilizabilă încă de la finalul lunii februarie.

Ea le permite călătorilor planificarea călătoriilor și un routing plan, cu ajutorul hărților Google integrate. De asemenea, se pot achiziționa și gestiona biletele de călătorie, dar și utilizarea telefonului mobil pentru validarea călătoriilor în autobuze.

Aplicația Transmixt permite și o monitorizare a istoricului achizițiilor biletelor deja utilizate, dar și posibilitatea de a seta multiple puncte de interes din oraș sau din cartierele Bistriței.

Oriunde ai vrea să ajungi, noi îți stăm la dispoziție! Cumpără-ți în doar câteva secunde biletul prin aplicația TransMiXt și hai să pornim…!

Știm cât de stresantă poate fi agitația din trafic. Din fericire, călătoriile cu autobuzul sunt diferite și ideale pentru câteva minute de relaxare până la destinație”, subliniază cei de la Transmixt.

Mai mult, dacă se întâmplă să rămâi fără baterie la telefonul mobil, Transmixt îți oferă soluția salvatoare:

Nu te îngrijora. Ai posibilitatea de a-ți reîncărca device-ul cât mai rapid și eficient cu porturile USB din orice autobuz Transmixt. Astfel, îți poți continua călătoria liniștit”, ne asigură compania.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.