5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Începând de astăzi puteți plăti biletele la Transmixt cu mobilul și vă puteți planifica călătoriile cu o aplicație

Operatorul de transport în comun Transmixt pune la dispoziția călătorilor, începând de astăzi, o aplicație pentru mobil, care le permite călătorilor să-și planifice călătoriile și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil.

Aplicația pentru mobil destinată celor care folosesc des transportul în comun pentru a ajunge în diferite locuri din oraș este disponibilă în Google Play și AppStore începând de astăzi.

Aceasta va permite planificarea călătoriilor și routing plan cu ajutorul hărților Google integrate și achiziționarea și gestionarea biletelor de călătorie, dar și utilizarea telefonului mobil pentru validarea călătoriilor în autobuze.

De asemenea, noua aplicație permite monitorizarea istoricului achizițiilor biletelor deja utilizate, precum și posibilitatea de a seta multiple puncte de interes în oraș și în cartiere, pentru planificarea rapidă și facilă a calatoriilor.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...