4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Începând de astăzi puteți plăti biletele la Transmixt cu mobilul și vă puteți planifica călătoriile cu o aplicație

Operatorul de transport în comun Transmixt pune la dispoziția călătorilor, începând de astăzi, o aplicație pentru mobil, care le permite călătorilor să-și planifice călătoriile și chiar să își plătească biletul cu ajutorul telefonului mobil.

Aplicația pentru mobil destinată celor care folosesc des transportul în comun pentru a ajunge în diferite locuri din oraș este disponibilă în Google Play și AppStore începând de astăzi.

Aceasta va permite planificarea călătoriilor și routing plan cu ajutorul hărților Google integrate și achiziționarea și gestionarea biletelor de călătorie, dar și utilizarea telefonului mobil pentru validarea călătoriilor în autobuze.

De asemenea, noua aplicație permite monitorizarea istoricului achizițiilor biletelor deja utilizate, precum și posibilitatea de a seta multiple puncte de interes în oraș și în cartiere, pentru planificarea rapidă și facilă a calatoriilor.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!