26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

VIDEO: Cum va arăta Rodna, ca viitoare stațiune turistică de interes național

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, primarul Valentin Grapini din Rodna a vorbit despre cumv a arăta viitoarea stațiune de interes național, dar și despre viziunea de viitor pe care își dorește s-o aplice aici.

Am venit la conducerea acestei comune să creez ceva, să ridic ștacheta comunei Rodna la nivelul de stațiune turistică de interes național. Acesta este viitorul nostru, având în vedere că celelalte resurse naturale pe care le avem la îndemână sunt aproape epuizate…

Problemele de mediu cu care ne vom confrunta sunt din ce în ce mai acute. Cred că pentru prima oară trebuie să înțelegem că avem de trăit în armonie cu mediul”, a remarcat primarul Valentin Grapini.

Pe noi ne-a lăsat Dumnezeu într-un loc binecuvântat, cu un potențial foarte mare. Carpații Orientali, cu Munții Rodnei, cu toate beneficiile naturale pe care le avem ne situează pe locul doi, la nivel județean, ca potențial turistic.

Rodna trebuie să devină stațiune turistică de interes național, pentru toți locuitorii din comună și nu numai. Asta va aduce prosperitate întregului județ”, a mai spus primarul din Rodna.

Valentin Grapini a subliniat că în viziunea sa de viitor, Rodna ar trebui să atragă aproximativ 5.000 de turiști pe zi, atât în perioada de vară, cât și în perioada de iarnă.

Totul se bazează pe studii foarte bine fondate și cercetări făcute de specialiști invitați din Austria, care au mai construit stațiuni turistice în occident – a mai comentat Valentin Grapini.

Alte detalii despre administrația locală din Rodna puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/G1Q1fvyTtHU” aspect_ratio=”853:480″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: