22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Aquabis: Se întrerupe apa potabilă în Ilva Mică, pentru spălarea rezervorului de apă

Din cauza turbidității ridicate a apei, Aquabis este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 4 iulie 2024, între orele 09:30-19:00 (estimativ) în localitatea Ilva Mică – total, pentru efectuarea manevrelor de spălare a rezervorului de apă.

 

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile societății de a asigura continuitatea serviciului. Nu există în zonă modalități alternative de furnizare a apei.

Vă stăm la dispoziție cu sprijin și informații suplimentare la numerele de telefon 0263.213.117 și 0372.74.24.78”, transmite Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.