22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Instanța i-a dat dreptate! Judecătoria Bistrița a anulat amenda primită de bucătăreasa de la INFOEL de la Direcția de Sănătate Publică

Bucătăreasa de la INFOEL care a fost amendată anul trecut de Direcția de Sănătate Publică și-a găsit dreptatea în instanță. Judecătoria Bistrița a anulat amenda primită de femeie pentru că termometrul care trebuia să arate temperatura din frigiderul din cantina liceului nu funcționa. Bucătăreasa se numără printre angajatele care au sesizat Consiliul de Administrație al liceului cu privire la problemele din cantină.

În toamna anului trecut, bucătăreasa de la Colegiul Tehnic INFOEL era amendată de Direcția de Sănătate Publică pentru că termometrul care trebuia să arate temperatura din frigiderul din cantină nu funcționa. Asta deși vorbim despre o ustensilă care aparține școlii și de care este direct responsabil chiar administratorul.

Femeia nu s-a lăsat și a contestat amenda în instanță. Dosarul a fost înregistrat anul trecut, chiar de Moș Nicolae, la Judecătoria Bistrița. Zilele trecute, instanța s-a pronunțat în acest caz și a anulat amenda primită de femeie de la DSP.

„Admite plângerea contravențională formulată de petenta L.A.V în contradictoriu cu intimata DSP J B-N. Anulează procesul-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii seria S nr. 3224 din data de 24.11.2023, încheiat de intimată. Obligă intimata să achite petentei suma de 20 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariul avocațial”, este decizia pe scurt dată de Judecătoria Bistrița.

Vă reamintim faptul că bucătăreasa de la Colegiul Tehnic INFOEL amendată s-a numărat printre angajații care a sesizat în scris, prin sindicat, problemele din cantină către Consiliul de Administrație al INFOEL.

Întreaga poveste despre problemele de la INFOEL, precum și despre amenzile încasate de cele 3 angajate ale liceului o puteți citi mai jos:

DUBIOS: Inspectorii DSP au descins la INFOEL și au amendat fix angajatele aflate în conflict cu administratoarea! În biroul directoarei liceului!

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.